Fyllda kycklingbröst med tagliatelle

Mums... ;-)

Mängd 4 portioner
Tillagning 30 minuter

Ingredienser  
4 kycklingfiléer  
4 skivor parmaskinka  
4 skivor mild ost  
1 krm svartpeppar  
1 msk vetemjöl  
olja  
1 dl torrt vitt vin  
1 dl kalv eller hönsbuljong  
mjukt smör  
salt  
   
bomullssnöre  

Tillvägagång
1. Snitta upp kycklingbrösten så att de kan vikas ut så stort som möjligt.
2. Lägg ost och skinka på kycklingen. Rulla ihop och bind ihop med snöret.
3. Peppra och pudra över lite mjöl.
4. Värm ugnen till 200 grader. Bryn kycklingfiléerna runt om i stekpanna med olja. Salta.
5. Ungsstek filéerna under ca 5 minuter. Låt dem bli genomstekta.
6. Vispa ur pannan med vin och buljong. Reducera och smaka av. Vispa ner en klick smör.
7. Skär av snörena. Skär upp på snedden och servera.

Måltiden serveras gärna med kokt tagliatelle.

< Tillbaka >