Hösten är här igen

Nu har jag bott i nya lägenheten i drygt en månad. Redan efter någon vecka här kändes det som att komma Hem när jag klev över tröskeln. Det är konstigt hur snabbt man kan vänja sig vid en sån sak som ett helt nytt hem, men antar att det handlar ganska mycket om att känna trygghet. Hur som helst så kan jag inte annat än säga att jag stortrivs här! De flesta möblerna har kommit på plats och gardinerna sitter sedan några veckor uppe. Om en vecka kommer det bli inflyttningsfest!

Än en gång har jag så sprungit Lidingöloppet. Förra året sprang startade jag i sista startgrupp och sprang på 2.38 enligt de offeciella listorna. Det lär dock ha blivit något missöde med starttiden för sista startgruppen så tiden var i realitetetn något bättre. I år satte jag i alla fall målet att springa på 2.30, en rimlig gräns med tanke på hur lite jag tränat. Gissa vad jag fick, jo 2.30.00! :-)

På jobbet rullar det på och under hösten ser det ut att bli allt mer att göra ju närmare slute av årett vi går. Det handlar just nu mycket om att kompromissa och ta snabba beslut och det tar också rätt mycket på krafterna. Speciellt jobbigt är det när man inte har tiden att bli överens och då man får kämpa hårt för att kunna behålla blicken en bit fram när projektpiskan viner.

Även på fritiden händer lite nytt. Bland annat har jag och Linda börjat klättra en del, det är riktigt kul. Och ännu bättre skall det bli nästa år när klättringen utomhus kommer igång.

Och väntar gör jag fortfarande på motorcykeln. Efter drygt en månad nu på verkstad har de fortfarande inte lyckats laga den helt. Å andra sidan börjar det bli läge att hitta på andra aktiviteter än just åka MC. Kylan har sedan någon dryg vecka intagit Göteborg med besked.

< Tillbaka >