Nya tag

Sitter här i slutet av en lite längre ledighet och vill inte att den skall ta slut. Har knappt lyft ett finger vad gäller jobbet sedan jag gick hem den 21:a december. Just nu är det ju knappt heller så man törs gå ut, det är varje gång med livet som insats. Det är halt så det förslår här i Göteborg. Men det har ju i alla fall en bra sak med sig - det är i alla fall vitt på marken trots att jag bor där jag bor. Skall nu bara njuta en dag till av lugnet innan jag åter går tillbaka till jobbet på måndag.

Innan jag gick hem för julen var jag en sväng på ett par veckor över i USA och jobbade på Lincoln. Det var två extremt hektiska veckor med mycket övertid. Men de var också två mycket lärorika veckor där jag träffade många nya människor och fick lite inblick i hur saker och ting fungerar på Ford där på andra sidan Atlanten. Till höger är en bild från en avstickare vi gjorde till Niagarafallen. Väl hemma kunde jag konstatera att det denna gång inte hänt mycket saker i lägenheten, trots att Linda och Anders haft nyckeln. Det jag upptäckt var att jag numera har ett toastolslock i trä, taklamporna var utbytta mot 100 w och min hårvax-burk var utbytt mot en nästan identisk. Men, det har säkert hänt fler saker som jag bara inte upptäckt än...

Julen tillbringade jag sedan hemma i Skövde, lät mig bli ordentligt ompysslad. Det är klart att det är kul att träffa hela familjen på samma gång. Samtidigt tar det lite på krafterna då man lätt faller in i samma gamla mönster som när man bodde hemma. Skönt att vara hemma alltså, men också gott att sen få komma hem till lugnet här nere igen.

Nyår var sen en riktig höjdare! Var inbjuden på en fest som bland annat Emma jag brukar träna tillsammans med anordnade tillsammans med två kompisar. Det var trångt, gemytligt och jag träffade en massa människor jag aldrig mött tidigare. Av alla 35 där hade jag träffat tre tidigare. En av dessa tre var Karin som hjälpte mig att styra upp saker och ting så det inte gick för tokigt till, en stor eloge till henne!

Det som väntar härnäst nu är en tid när jag kommer resa fram och tillbaka till USA. Den 14:e far jag över för nästan en månad och är tillbaka strax innan öppet spår går av stapeln. Har inte stått på ett par längdskidor på säkert 5 år och kommer med stor sannorlikhet inte hinna det heller förrän dagen innan. Tänkte jag skall göra det på grundkondis. Andra lär ha klarat det, så varför inte jag?

Det har hittills varit en mycket bra start på det nya året och jag ser fram mot en spännande fortsättning!

< Tillbaka >